Programma: Slieker Doks

Slieker Film presenteert: Slieker Doks

Er verschijnen in Nederland schitterende documentaires die binnen het reguliere weekprogramma niet altijd de kans krijgen die ze verdienen. Slieker Film programmeert daarom regelmatig een vertoning van documentaires die het verdienen gezien te worden. Onder de noemer Slieker Doks worden de beste en de meest verrassende, uitdagende, informatieve, vermakelijke of ronduit hilarische documentaires vertoond. Wat er ook wordt geprogrammeerd, met Slieker Doks biedt Slieker Film altijd een onverwachte blik op de werkelijkheid.

 

Dit is het programma:

di 26 februari 2019

Documentaire waarin vier iconische Britse actrices in de herfst van hun leven – Judi Dench, Maggie Smith, Eileen Atkins en Joan Plowright – samen een middag doorbrengen en met veel humor en wijsheid terugblikken op hun leven en carrière.

wo 27 februari 2019

Een vrijgevochten Brabantse schaapherder worstelt met zijn idealen; kan hij als traditionele herder zijn kudde laten grazen, of moet hij zich als moderne ondernemer aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid? Op 24 februari is Schapenheld Sam Westra aanwezig bij de film voor een nagesprek.

do 28 februari 2019

Twaalf jaar omspannende fenomenale en hartverscheurende documentaire over een groep jongens die opgroeit in de Amerikaanse Rust Belt. Armoede, racisme en huiselijk geweld tekenen hun levens.