Programma: Slieker Doks

Slieker Film presenteert: Slieker Doks

Er verschijnen in Nederland schitterende documentaires die binnen het reguliere weekprogramma niet altijd de kans krijgen die ze verdienen. Slieker Film programmeert daarom regelmatig een vertoning van documentaires die het verdienen gezien te worden. Onder de noemer Slieker Doks worden de beste en de meest verrassende, uitdagende, informatieve, vermakelijke of ronduit hilarische documentaires vertoond. Wat er ook wordt geprogrammeerd, met Slieker Doks biedt Slieker Film altijd een onverwachte blik op de werkelijkheid.

 

Dit is het programma:

za 15 december 2018

Studio 54 was een roemruchte club in New York waar de sterren als Michael Jackson en Mick Jagger uitgingen. In deze Slieker Dok wordt er teruggekeken op de opkomst én neergang van de grootste club aller tijden.

wo 9 januari 2019

Fascinerende, multi-getalenteerde, onmisbare (hulp)honden en hun liefhebbende baasjes. ‘Buddy’ een film van Heddy Honigmann, is een ode aan de vechtlust van de hoofdpersonen en een liefdesportret van de diepe band tussen mens en hond.

wo 23 januari 2019

Op de afgelegen Nieuw-Siberische Eilanden in de Noordelijke IJszee zoeken jagers naar slagtanden van uitgestorven mammoeten. Het opnieuw tot leven brengen van de wollige mammoet is de eerste stap in de volgende grote technologische revolutie: genetica.