Programma : Seniorenfilms

Ook dit najaar is er weer iedere maand een seniorenmiddag: een gezellige middag met een mooie film tegen een voordeeltarief. Uiteraard is de seniorenmiddag bij Slieker Film niet compleet zonder koffie en thee voor aanvang van de film.

Voor alle films geldt:
Inloop 14:00u met koffie en thee, start film 14:30u
Entree: €7,50 incl. koffie/thee

do 20 december 2018

Een gezellige familiereünie ontaardt in een chaotisch samenzijn als de familieleden noodgedwongen twee dagen en nachten met elkaar moeten doorbrengen in een heerlijke film waarin alle Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen.

do 17 januari 2019

Hoewel de charmante Forrest Tucker (Robert Redford) de pensioengerechtigde leeftijd al lang gepasseerd is, is hij nog steeds één van de meest succesvolle bankovervallers.

do 14 februari 2019

De film De Dirigent is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de uit Nederland afkomstige Antonia Brico. Eind jaren ’20 was zij de eerste vrouwelijke dirigent ter wereld die succesvol grote symfonie orkesten dirigeerde.

do 21 maart 2019

De Eerste Wereldoorlog woedt in volle hevigheid; nu hun geliefden, vaders, broers en zonen vechten aan het front, moeten de vrouwen het dagelijks bestaan zonder hen voortzetten.