Muse: Drones World Tour

Verenigd Koninkrijk , 2018, 90'
Regie : Tom Kirk, Jan Willem Schram

LET OP: KAARTVERKOOP IS GESTART. KAARTEN ALLEEN TE VERKRIJGEN AAN DE SLIEKER KASSA TIJDENS OPENINGSTIJDEN VAN SLIEKER.

sliekerfilm.nl/informatie/reserveren-en-kaartverkoop/

Muse, de wereldberoemde multi-platina verkopende en multi-award winnende band, begon aan hun ambitieuze Drones World Tour in 2015-16, en speelde meer dan 130 shows over de hele wereld. Bekend om het verleggen van grenzen in termen van hun podiumproductie, zagen de fans de band spelen in het podium in het midden van de arena, waarbij het ontwerp en de configuratie van het podium fans een volledige 360 ​​graden audio-visuele sensorische ervaring gaven. Centraal in de shows  stonden de Drones, die autonoom boven het podium en over het publiek vloog, naast gigantische projecties die op het toneel met de bandleden in wisselwerking stonden. Dit spektakel, met LED’s en lasers, was een perfecte aanvulling op het repertoire van de band.

De belangrijkste liedjes die tijdens de tour werden uitgevoerd, waren onder meer ‘Psycho’, ‘Madness’, ‘Uprising’, ‘Plug in Baby’, ‘Supermassive Black Hole’ en Knights of Cydonia. ‘

“Niets lijkt onmogelijk bij betoverend concert Muse’ kopte de Volkskrant een dag na hun Ziggo Dome-concert. The New York Times beschreef de Muse-live-ervaring als “een eindeloze opbouw, op weg naar de ene na de andere piek. Dat is wat een Muse-concert op alle mogelijke manieren wil leveren.” Hier vinden we de band op het hoogtepunt van hun krachten, het creëren van een onvergetelijke fan-ervaring die vereist om te worden gezien op het grote scherm.

Voorstellingen

DELEN: