Exhibition on Screen in Slieker

In 2018 komen verschillende internationale topexposities naar Slieker! We hangen natuurlijk geen schilderijen op in de zalen, maar we vertonen films van Exhibition on Screen. Vier jaar geleden ging de organisatie een samenwerking aan met topmusea en kunstinstituten om spraakmakende tentoonstellingen naar het witte doek te brengen. De films zijn gemaakt in documentaire stijl en vertonen exposities van een bepaalde kunstenaar, verweven met biografieën, achtergrondinformatie van historici en kunstcritici en exclusieve achter de schermen beelden direct vanuit de musea. Een soort filmversie van een audiotour door het museum, maar dan met nog veel meer extra’s!
De films zijn informatief, toegankelijk, onderhoudend en geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst. Een meeslepende, filmische reis langs ’s werelds meest geliefde kunst en hun makers.

Elke maand zijn er twee voorstellingen van een nieuwe EoS. We trappen zondag 14 januari af met EoS: David Hockney. Voor het volledige programma en actuele speeltijden kunt u hier klikken.

 

DELEN: